Lidmaatschap

Lid worden van de Delftse PonyClub

De DPC is een vereniging voor de kinderen met een privé pony die staan bij Manege de Prinsenstad. Voor deze leden worden activiteiten georganiseerd, aparte DPC lessen gegeven en worden officiële wedstrijden georganiseerd waaraan ook kinderen van andere verenigingen kunnen deelnemen.

Als je lid wilt worden van de DPC kun je onderstaande gegevens invullen en verzenden. Heb je eerst nog vragen dan kun je contact opnemen via secretariaat@delftseponyclub.nl of een van de bestuursleden aanspreken.  Na de bevestiging van het secretariaat ben je lid en kun je meerijden met de DPC lessen. Deelname aan deze lessen gaat altijd in overleg met Jos Duijndam.

  Het lidmaatschap van de DPC bedraagt Eur 87,50 per jaar (tarief 2018). Dit bedrag wordt aangevuld met het lidmaatschap van de KNHS.

   

  Als je ook officiële KNHS wedstrijden wilt rijden, kun je zelf via MijnKNHS een startpas aanvragen. Mocht dit niet lukken dan kun je het secretariaat vragen om dit voor je te doen. Stuur dan je verzoek en de volgende gegevens per email aan secretariaat@delftseponyclub.nl :

  • Naam pony
  • Geboortedatum
  • Stokmaat en de laatste datum waarop de pony officieel is gemeten
  • Chip- en levensnummer
  • Naam en chipnummer van de vader (indien bekend)
  • Naam en chipnummer van de moeder (indien bekend

   

  'Niet rijdend lid' blijven

  Als je lid bent geweest van de Delftse Pony Club en bij RV de Prins gaat rijden vanwege overgang naar de paarden, dan is het tot je 18e jaar mogelijk om als 'niet rijdend lid' ook lid te blijven bij de DPC. Je kunt dan wel meedoen met de activiteiten die door de DPC worden georganiseerd. Let op: je kunt dan geen wedstrijden bij de pony's meer rijden.

  Als 'niet rijdend lid' betaal je een gereduceerd tarief van 25 euro per jaar (tarief 2018).

  Wil je met zowel een pony als een paard wedstrijden rijden, dan dien je bij beide verenigingen een volledig lidmaatschap aan te gaan.

  Afmelden van leden

  Mocht je besluiten om het lidmaatschap op te zeggen dan dien je dit, vóór 1 december van elk kalenderjaar, schriftelijk of per e-mail te melden bij het secretariaat.
  Is de opzegging niet voor de genoemde datum bij het secretariaat binnen, dan ben je automatisch over het daarop volgende kalenderjaar de volledige contributie verschuldigd.

  Een eventuele startpas dien je zelf op te zeggen via MijnKNHS.